zaterdag 11 april 2020

paasei.


Hier ben ik weer ,bedankt voor jullie reacties op de bloemstukken. Helaas is het paasstuk die ik opgestuurd had naar Uden niet goed aangekomen.,ze hebben de bolletjes maar in een potje gezet en de tulpen waren slap dus die maar weggegooid ,alle moeite voor niets. BALEN.
Werd evengoed wel gewaardeerd hoor.
alles met goede bedoelingen lijkt wel niet goed te lukken ,tulpen uitgedeeld aan mensen die wel een bloemetje verdienen,Maar kreeg een bekeuring voor iets te hard rijden.Daar gaat je goede gedrag want nu waren het wel dure tulpen.

Dit ei met spulletjes van cadence  ingesmeerd  had hem eerst helemaal bruin gemaakt vond dat toch niet mooi dus allerlei spulletjes erbij dat een mint kleurtje had en dan maar zien hoe het wordt.
 Maar dan wat ga je er van maken ,heb dit ei wel een maand op tafel liggen maar lukte steeds niet ,en in eens ja toch nog gelukt.
 Het ei waar het kuikentje inzit met kraaltjes geborduurd ,weer anders dan anders.
Wilde het kuikentje eerst ook met kraaltjes doen maar had geen gele kraaltjes dus toen maar geborduurd nu komt het kuikentje op de achtergrond te staan. Zit nu in het ei.
Morgen komt er ook nog een kaart op te staan, voor vandaag een fijne dag en geniet van het mooie weer.

Groetjes Marjan.


6 opmerkingen:

Eri zei

Wat een tegenslag met al je goede bedoelingen. Maar de mensen waren toch vast blij met hun tulpen, ook al waren het dure;-)
Dit paasei is schitterend geworden, wat leuk, en wat een werk om het eitje met kralen te borduren. Nog een fijne dag!
Groetjes, Eri

JOKE zei

Wat een supermooi ei!!! Ik had nog nooit borduurwerk met kraaltjes gezien...wat is dat gaaf!!! Die bekeuring maar gauw betalen en dan heel snel vergeten...ik heb er heel af en toe wel eens een en ik reken het dan onmiddellijk om in malletjes...zo zonde geld..
Denk maar aan de mensen die zeker blij waren met je bloemen!!
Ik wens je hele fijne paasdagen...
Liefs Joke

Scraptastisch zei

Super leuk het kraaltjesei Marjan het lijkt idd. net of het kuiken in het ei zit! De aanhouder wint in dit geval en het is helemaal goed gekomen en ziet er heel mooi uit! Het zat de paashaas dus niet mee ... dikkemedozie, maar snel vergeten en dat word een droog broodje met de paasdagen 🤣🐓🐣🐥🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

GerJanne zei

Het is wel jammer zeg, van dat paasstuk! En je bekeuring is ook niet leuk, maar wel lief dat je bloemen bent gaan wegbrengen. Het ei is ook geweldig! Fijne Paasdagen!

Marlies zei

Jammer van je Paas stukje en voor de pech met de bekeuring. Je nieuwe creatie is heel erg mooi en wat een leuk idee. Fijne Pasen. groetjes, Marlies

Elly zei

Oh deze zijn ook super mooi zeg! Je maakt erg mooie creaties, is leuk neuzen hier.
Groetjes Elly