dinsdag 7 januari 2020

liefde is.










Allereerst wil ik iedereen die een berichtje achter heeft gelaten op het schilderijtje van mijn zus erg bedanken, ze vond het prachtig om te lezen.
Dit is weer een project die ik heb gemaakt voor mijn schoonzus en zwager.
We hadden zondag nieuwjaars borrel met de familie, erg gezellig, en omdat het daar gevierd werd hadden we nog een verrassing voor ze. Vorig jaar waren ze 40 jaar getrouwd maar deden hier niets aan,maar evengoed een cadeau, en dit was een mooie gelegenheid.Heb er aardig wat foto;s van gemaakt dus ook weer heel wat te zien.Het hart heb ik gemaakt in de vorm van een tasje , daar  moest het boekje inkomen.
Nu denken jullie vast ze heeft weer veel te veel gedaan maar heb dit goed verdeeld .Wist dit al ruim van te voren,en het idee van liefde is had ik al een hele tijd in mijn hoofd zitten.
Ging af en toe moeilijk om te stoppen ,maar toch gelukt.De kleuren zijn een beetje donker uitgevallen , in het echt zijn ze lichter.De achtergrond is wit maar op de foto niet, jammer.
Hoop dat jullie  met plezier hebben gekeken, ik heb het in ieder geval met liefde voor ze gemaakt.
Het is ook met liefde ontvangen.
Ik hoop dat jullie een reactie achter laten, lees dit met veel plezier.
Groetjes Marjan.

15 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Heel mooi gemaakt Marjan!
groetjes, Caroline

Lia zei

Wat een geweldig mooi project heb je gemaakt. Dat zal best een verassing zijn geweest!
Lia xx

JOKE zei

Wauwww wat een super super mooie creatie heb je gemaakt!!! Daar zitten heel wat uurtjes werk in maar wat zal het een plezier gegeven hebben om het te maken!!!
En dat het met liefde ontvangen is dat geloof ik....wie wil er niet dat iemand zoiets moois geeft en dan ook nog zelfgemaakt...
Echt een topper!!!
Liefs Joke

Scraptastisch zei

GAAF je boekjeskaart Marjan, je hebt er een prachtig kano van gemaakt! Leuk om het item " liefde is" steeds terug te laten komen. Het werd vast zeer dankbaar ontvangen! De nieuwjaarsborrel was dus geslaagd...leuk hoor!
xx Gerie

Irene zei

De liefde spat van dit kunstwerk af Marjan! Dáár heb je vast met heel veel plezier aan gewerkt en wat zullen ze er blij mee zijn!
Hier is vanavond de flat-nieuwjaarsborrel, hoop dat net zo leuk is als de avond in december!
XxIrene

Henriët zei

Wat een geweldig mooi cadeau! En dan met al die "Liefde is...." plaatjes heb je het helemaal persoonlijk gemaakt. Knap gedaan.
Groetjes van Henriët

Annerieke zei

Wat een geweldig leuk project Marjan! Het album en het doosje zijn prachtig, je hebt het allemaal erg mooi afgewerkt met veel leuke accenten.

Angelique zei

Wat een schitterend cadeau voor je schoonzus en zwager, heel mooi en persoonlijk album en een geweldig hart om het in te doen. Leuk om te zien dat je zus ook lekker creatief is, mooi schilderijtje.
lieve groetjes Angelique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is duidelijk te zien dat je dit met liefde gemaakt hebt Marjan. Wat een mooie speciale creatie is dit geworden met veel oog voor details. Dit cadeau krijgt vast een mooi plaatsje bij hen thuis.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

OH Marjan, wat heb je een schitterend cadeau gemaakt voor je schoonzus en zwager. Al de details en die leuke plaatjes van liefde is...
Fijn dat je het lang van te voren wist zodat je echt de tijd had om het te maken en je je handen niet overbelast hebt.
Ik begrijp heel goed dat je dit met liefde maakte en en dat het met liefde ontvangen is!

Nicolette zei

Wat een werk zit er in. Maar heel mooi gemaakt.
Groetjes Nicolette

aussie aNNie zei

A beautiful and elegant card, well presented.

Eri zei

Wow, wat geweldig mooi boekje heb je gemaakt voor je schoonzus en zwager. Het tasje is ook super met al die details.
Groetjes, Eri

martine zei

wat een schitterende creatie Marjan,
daar kan je alleen maar gelukkig van worden als je zo een mooi geschenkje krijgt waar veel uurtjes met liefde aan gewerkt is een toppertje hoor !!
liefs martine

Femminde zei

Wat ziet het er super uit Marjan!! Knap dat je het in etappes hebt gedaan. (aan de andere kant weet je wel waar je het voor doet maar ik snap dat je lekker wilt doordoen) . Het eindresultaat is te gek!!
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde