woensdag 18 juli 2018

Bedankt

 Onze schoondochter wilde iets maken voor haar begeleiders van haar stage  .
Ze had een idee om een boeket houder met theezakjes te versieren en  de boeket houder  op de fles fles wijn bevestigen.kwam bij me want het was niet het resultaat wat ze er van verwacht had.
HELP en dan is de hulp dicht bij. Doordat haar stage te maken had met linoleum hebben we daar bloemen van gemaakt , viel niet mee want het was heel stug materiaal om mee te werken. zere handen van het knippen. Maar samen hebben we er iets moois van gemaakt.



  Ook voor een mannelijke begeleider iets maken , ja wat moet je voor een man maken, in ieder geval ook een fles wijn, had nog een doos in de kast  dus die bekleed met het linoleum  . Door dat we niet zulke grote stukken tot onze beschikking hadden , ze in brede repen gesneden en verdeeld over  de doos. Omdat hij gek is op m`m die erboven op verwerkt met een strik en een paar bloemen.Voor de bloemen een  strook geknipt en toen allemaal reepjes inknippen en dan oprollen ,dit was zwaar voor je handen omdat het linoleum dik materiaal is.  kon hem ook niet te smal oprollen want dan brak het. Maar dat hebben we opgelost om er een bier dop in te  lijmen. label ook van linoleum en natuurlijk een bedankt er aan gehangen,aan de achterkant een wit velletje geplakt,,kon ze zelf een persoonlijk berichtje schrijven. Vandaag gaat ze de cadeautjes geven zal mij benieuwen hoe ze het vinden , maakte ze zich wel zorgen over, omdat deze mensen heel  erg precies zijn in wat ze doen. Maar ik vind dit weer een geslaagd project en lekker met mijn schoondochter geknutseld, gebeurt ook niet zo vaak , was heftig maar heb er van genoten. Om half negen ging ze naar huis . Weer een lange post maar hopelijk hebben jullie dit met plezier gelezen.
groetjes Marjan.




                           



10 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....dat ziet er super gaaf uit, joh. Twee prachtige cadeautjes hebben jullie er zo van gemaakt!

Eri zei

Wow, wat prachtig gemaakt. Je schoondochter hoeft zich echt geen zorgen te maken of het in de smaak zal vallen! Wie dit niet kan waarderen is dit schitterende cadeau niet waard.
Groetjes, Eri

Nancy Soetaert zei

Waw, als deze kunstwerkjes niet in de smaak zullen vallen! Eigenlijk te mooi om te 'ontmantelen'!
super gemaakt!
groetjes
nancy

Crealientje zei

Kunst!
Heel leuk en orgineel!
Pas op dat je straks door de krijger, niet gevraagd wordt om de relatie geschenken te maken, hahaha. Dan word je er druk mee!!!
Super leuk gedaan!
Lief dat je je schoondochter uit de brand helpt.Zal wel blij zijn met zo'n creatieve schoonmoeder.
Fijne dag verder,liefs Crealientje.

Diny zei

Wow,.......schitterend!
Een geslaagd cadeau!
Groetjes Diny

Renate zei

Wauw!!! Dit hebben jullie wel even super leuk gemaakt zeg.
Over creatief gesproken....

-xies- Renate.

Femminde zei

Wat creatief en super gaaf gemaakt!! Is vast helemaal in de smaak gevallen.
Leuk toch dat je schoondochter je zo om raad komt vragen.
Mooi om samen te doen.
Fijne week!! Ik hoop ook voor je kwekerij een lekker lang buitje vandaag.
Groeten van Femminde

Riet Knoppers zei

Ik zeg wauwww wat gaaf gemaakt!als je hier niet blij van wordt dan verdien je niets ha ha.geweldig je schoondochter boft maar met zo'n creatieve schoonmoeder,zal ze blij mee zijn en gezellig zo samen aan de knutsel!ik heb 2 schoonzonen die knutselen helaas niet maar met de middelste dochter heb ik ook heel wat gefreubeld!
Groetjes Riet xx

Wies zei

Wat een leuke originele bedank cadeautjes heb je samen met je schoondochter gemaakt.. Knap zoals jullie de bloemen e.d. gemaakt hebben van linoleum. Dat zal inderdaad niet meegvallen zijn met dat materiaal.
Groetjes, Wies

Margo zei

Amai Marjan, daar zullen de ontvangers toch wel met open mond naar hebben staan kijken, dat kan niet anders ! Wat een supertoffe kado's zijn dit zeg ! En zo creatief met de linoleum boemen ! Dat vind ik echt prachtig gewoon !
Groetjes
Margo