zaterdag 7 juli 2018

mail per post.

Dit mailtje is  voor iedereen die op vakantie gaat of  gewoon lekker  thuis blijven , dat is nu geen straf met dit mooie weer.  lijkt nu wel een tropische landje.
Wij  hebben nog geen vakantie, druk met de kwekerij en op dit moment water geven ,niet te doen , dus wij gaan in  het najaar
Ik heb een telefoon mapje gemaakt van papier ,en met gesso ingesmeerd daarna met pasta de rondjes erop gemaakt en met distress oxide kleur gegeven.[ zie laatste foto.]
Voor de binnen kant heb ik een  mapje gebruikt .het mapje zat verpakt in een plastic hoesje die ik heb gebruikt .
Wilde er een schudkaart van maken, de zijkanten dicht gemaakt met de lijmpistool , dat was niet zón goed idee want het plastic smolt [dommie] maar uiteindelijk wel  aardig gelukt.Het zand was er al uitgelopen maar als je goed kijkt zie je er nog een beetje van zitten .Toch wilde ik hem aan jullie laten zien.
Met deze  telefonische groet voor iedereen een fijne en een zonnige vakantie .
Groetjes Marjan.
                                                                                                     
                                                                                                       
                                                                                                 
                                                                                   .







9 opmerkingen:

Je@net zei

Echt een super gaaf idee en ook een leuke kaart geworden.
Wij hebben nu ook vakantie, blijven thuis en dat is echt genieten met deze temperaturen!

Nicolette zei

Wat leuk gedaan!
En met dit weer is het toch heerlijk thuis.
Groetjes Nicolette

GerJanne zei

Hoi Marjan,
wat een geweldige creatie! Zo origineel! Hoe verzin je het! Ik heb even goed zitten bekijken en moest ook wel even lachen om je lijmpistoolactie....
Het zal inderdaad wel veel water geven zijn nu met deze droogte. Wij hebben eind augustus vakantie, maar dit weer geeft op zich al zo'n vakantie gevoel! Ik geniet er elk vrij moment van!
Groetjes en fijne zondag!

Ans Gilbert zei

Het is echt heerlijk weer en het koelt ''s avonds ook lekker af, bij ons is het pas over 2 weken schoolvakantie. Je telefoonmapje ziet er prachtig uit, heel mooi gemaakt. Succes met het water
geven,
Ansx

Plony zei

Supergaaf gemaakt zeg......Heel leuk om alle details te bekijken en ook mee te krijgen wat er fout is gegaan. Zoiets hebben we immers allemaal wel eens hahahaa. Onze vakantie laat nog wel even op zich wachten maar aangezien wij beide niet meer werken is het met dit mooie weer lekker genieten geblazen. Ik wens jou sterkte met het water geven....we willen wel mooi weer maar daar kleven nu ook zéker nadelen aan.
xxx Plony

Scraptastisch zei

Haha soms zit het mee en soms zit het tegen! Daar kunnen we allemaal over mee praten hoor een lijmpistool kan zo heet zijn dat wat niet mag smelten...dus wel smelt!!! Maar het is een prachtig idee een zomergroet per telefoon Marjan!
Een gedurfd project en jou kennende komt er vast een vervolg met een telefoonhoesje! Ik mag ook nog 5 weken werken voor de vakantie begint dus we zien elkaar vast nog een paar keer tot die tijd!
xx Gerie

Marjan zei

Dat ziet er geweldig uit, vind het heel mooi!! Mocht je nog iets zoeken om dit soort dingen dicht te maken, koop dan een Fuse tool, erg handig!
Sterkte met alle drukte, hier was het zo, nu komt de vakantie in zicht.

Femminde zei

Wat gaaf weer Marjan!! Staat ook zo leuk in dat hoekje. Mooie combi.
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

Epie zei

Schitterend mapje is het geworden Marian ,
hoop dat je een oplossing hebt gevonden inmiddels.
Gezellig dat we nu volgers zijn geworden , dankjewel.
Fijne dag en groetjes van Epie