dinsdag 25 februari 2020

fotocamera























Hier weer een creatie , zag bij HobbyVision
 .een uitdaging daar ik wel wat in zag.Hergebruik van dingen. Op de eerste foto zie je een beetje waar uit de camera is gemaakt, het grote doosje zaten onderdelen in ,deze had ik al bewaard want dacht daar kan ik wel wat mee. Een rol waar lint omheen zat voor de lens ,nog een doosje met deksel die aan de bovenkant open was, tussen die doosjes een deksel van een paar glazen potten. Ben in de schuur gaan kijken voor spijkertjes en andere dingen die ik wilde gebruiken, ook nog wat knopen gevonden .Alles met zwarte gesso ingesmeerd.Het lichtje is van een armband ,gezien worden in donker ,gebruikte niemand dus was mooi voor mijn project.Vond dat er wel een flits op mocht.Alles ingesmeerd met wax wat meteen een heel mooi effect geeft.Had nog een fotorolletje en die moest er ook maar op. De zwarte negatieve band kan je verschuiven en dan komen zijn kleinkinderen in beeld. Deze camera gemaakt voor een vriend die 5 maart jarig is , een dag voor de mijne dus denk dat ik eerder even op verjaarsfeest ga. als hobby doet hij aan  fotograferen
Dit met veel plezier gemaakt omdat ik weet dat hij het erg waardeert , bewaard al mijn dingen die ik heb gemaakt,hoop dat hij dit ook leuk vindt.
Hoop dat dit wordt goed gekeurd om mee te doen.
snap niet hoe dit komt dat de beschrijving naast de foto's komt op mijn voorbeeld zit het goed.
Maar dit is ook wel grappig.

Laat een reactie achter ,want lees dat met veel plezier.
groetjes Marjan.








14 opmerkingen:

JOKE zei

Ik heb even met open mond en vol verbazing gekeken....wat een idee en wat een fantasie en wat een schitterend resultaat!!! Ik zou dit absoluut niet hebben kunnen bedenken. Ik ben er helemaal weg weg van en wat zal de jarige er blij mee zijn!!! Succes verzekerd...
Liefs Joke

Eri zei

Wow, wat knap gemaakt Marian! Als je de eerste en de laatste foto bekijkt, is het niet meer te herkennen! Mijn complimenten! En ik weet zeker dat die vriend het ook heel leuk gaat vinden.
Groetjes, Eri

KarinsArtScrap zei

geweldig gemaakt en bewerkt, super Marjan
Gr Karin

Trijntje zei

Wat een geweldige mooie camera heb je geknutseld Marjan. Net echt! Super geslaagd..heel goed om dingen her te gebruiken. Leuk om ons mee te nemen in het maak proces..... bij de eerste foto dacht ik wat gaat dit worden.... De ontvanger zal er wel erg blij mee zijn. Groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Wouw Marjan...KEIGAAF is dit. Prachtig om te zien hoe je het vanaf het begin hebt gemaakt! Op en top recyclen is dit en het is een prachtig kunstwerk!!! Nou hier is de jarige vast onderste boven van...wat een creativiteit!!!
xx Gerie

Renate zei

Wauw!!! hoe gaaf is deze!!!
Het is nog zonde om deze stoere camera weg te geven.
Super gaaf gemaakt.

-xies- Renate.

Annerieke zei

Wat een gaaf project is dit, geweldig!

aussie aNNie zei

Wow Marjan now this is a treat for the artist eyes..xx

Femminde zei

Wat een ontzettend gaaf project!! Wat ben je toch een kei in het verzinnen van dingen. En dan zo'n mooie uitwerking. Met veel waardeloos materiaal, dat is het mooiste er aan vind ik.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Doris knippenenplakken zei

Wow...wat een werk, prachtige creatie geworden, knap gedaan!
Zoveel mooie details echt een toppertje .
Groetjes Doris

Angelique zei

Wauw, wat een gave creatie voor een fotografie liefhebber. Leuk om het proces te kunnen volgen via de foto's.
lieve groetjes Angelique

Mariann Jakobsen zei

Wow Wow Love it! Thanks for playing with us at Ally's Angels. Good Luck!
DT-Mariann

Unknown zei

Wil je als chirurg lid worden van de Illuminati die je rijk en beroemd maakt in de wereld en de macht hebt om mensen op de hoogste plek ter wereld te controleren. Ben je een zakenman of vrouw, artiest, politicus, muzikant, student, voetballer of bastketballer wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven worden, word vandaag lid van de Illuminati-broederschap van aanbidding en ontvang direct een rijk bedrag van 1 miljoen dollar in een week, en daklozen. Waar u ook kiest om in deze wereld te wonen en ontvang ook $ 10.000.000 per maand als salaris.
VOORDELEN VOOR DE NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN DE ILLUMINATI.
One A Cash Reward van $ 500.000.
1. Een nieuwe Exercise Dream CAR ter waarde van $ 300.000.
2.Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
3. Een maand vakantie (volledig betaald) naar uw droombestemming.
5.Een jaarabonnement op Golf.
5. Een VIP-behandeling in alle luchthavens van de wereld.
6. Een totale verandering van levensstijl.
8. Toegang tot de Citizen Grove.
9. Maandelijkse betaling van $ 5.000.000 USD elke maand als lid op uw bankrekening.
10. Een maand gereserveerde afspraak met de top 5 wereldleiders en de top 5 beroemdheden ter wereld.
Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten bij de Illuminati Great Brotherhood
Neem contact met ons op via e-mail: cavill612@gmail.com of via whatsapp: +1 (717) 814-8461

Light zei

Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
1. Beloon contant geld van $ 550.000.
2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met thegreatlight666@aol.com/(6123512208) om mee te doen.