zaterdag 7 september 2019

jarige job.


Hallo allemaal zo horen jullie maanden niets van mij en nu ben ik er al weer . Gister was onze schoondochter Dorien jarig, dus daar moest ook nog een kaartje voor gemaakt worden, heel wat hoofdbrekens gekost wat ga ik maken.Moest iets zijn met haar liefde voor haar katten,ook is ze gek van bananen niet alleen om te eten maar in wat voor vorm ook ,en met aardbeien kan je haar altijd blij maken. Zou je denken een makkie nou echt niet .Heb s'morgens nog even het malletje gehaald van de poezen van Marianne dus snel aan de gang, om kwart voor vijf was de kaart klaar net op tijd want we gingen daar te eten. Ze vond hem weer prachtig.Wens jullie een heel creatief weekend toe want daar is het  echt weer voor. Bedankt voor het kijken naar mijn creatie.laat een berichtje achter want dat lees ik met veel plezier.
Groetjes Marjan


9 opmerkingen:

Je@net zei

Gefeliciteerd met je schoondochter en wat een super leuke en toepasselijke kaart heb je voor haar gemaakt!

Eri zei

Alles wat Dorien leuk vind, is te zien op je gave kaart! Tof met al die gave teksten en prachtige achtergrond. Fijn weekend!
Groetjes, Eri

Nicolette zei

Het is een hele mooie creatie geworden.
Groetjes Nicolette

Scraptastisch zei

Snel de pozen halen, voor Dorien kan het ook bijna niet anders hè! Wat een gezelligheid in de fruitmand en heel mooi persoonlijk geworden zo Marjan! Geniet ook van je "creatieve"weekend! Lieve groetjes van Gerie

Crealientje zei

Gefeliciteerd met je schoondochter!
Prima gelukt toch, je kaartje voor haar.
Schattig met de poezen in de mand.
Vind het lint er ook zo leuk bij. Eén en al vrolijkheid.
Heel fijn weekend verder, liefs Crealientje.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaart heb je voor je schoondochter gemaakt Marjan. Zo lief die poezenkopjes tussen dat fruit en dan heeft die witte nog zo'n lief belletje bij dat label hangen. Hier kan ik naar blijven kijken. Leuk ook die gestempelde pootjes en bijpassend lint..helemaal top.
lieve groetjes Miranda

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is je kaartje geworden ! mooi
grtjs,martina

GerJanne zei

Hoi Marjan,
hij is ook enig! Gen wonder dat Dorien hem ook leuk vond. Die bananen erbij.. of moet ik zeggen, de poezen erbij. Hebben ze zcih in de fruitmand verstopt..Echt gaaf!!

Femminde zei

Wat super leuk zo'n persoonlijke kaart!! Heel goed gelukt!!
En fijn dat zij hem ook zo mooi vond.
Fijne week!!
Groeten van Femminde