vrijdag 3 mei 2019

fotoboek






Hallo allemaal welkom op mijn blog, geniet van al jullie berichten.
Plony zou wel een kijkje willen nemen als ik iets aan het maken ben, zal een foto maken van hoe mijn werk plek er nu uitziet een grote ravage, . Is dus niet gek dat je je spullen moet zoeken.Deze komt er de volgende keer op. kom niet zo vaak aan reageren toe want ik ben weer met een project bezig voor mijn schoonzus en zwager.Had nog een wekker en ben daar nu druk mee bezig.Deze foto's zijn gemaakt voor Tim zijn eerste fotoboek hij heeft hem gekregen dat hij jarig was , deel twee moet ik weer mee beginnen.Hij vond hem prachtig.Dit zijn tussen pagina's waar ik  geen foto's op gebruikt heb , alleen in de dromen vanger. Het is een echte jongens boek geworden dus weinig kantjes gebruikt.Hoop dat jullie dit leuk vinden , lees graag jullie reactie.
groeten Marjan.

9 opmerkingen:

Bernadet zei

Ach wat is dit ontzettend gaaf Marjan.
En wat leuk dat je dit voor je oudere zoon gemaakt hebt.
Echt een superleuk idee zo.

Irene zei

Oh Marjan, wat is dit onwijs leuk en lief! Die muisjes van MD op de beschuit met muisjes, de enige teksten en alle details, ik denk dat je heel veel plezier en sweet memories hebt gehad bij het maken en dat Tim er super blij mee was dat kan gewoon niet missen!!!
Fijn weekend, xx Irene

Caroline zei

Dit ziet er schitterend uit! En weet je wat zo leuk is? Wij hebben voor onze 2 dochters die in 1990 en 1992 zijn geboren ook geboortjekaartjes gebruikt uit deze serie!
Groetjes Caroline

Handmade cards zei

Wat gaaf, heel knap gemaakt dit fotoboek voor je zoon, er is veel te zien, echt schitterend Marjan!
Gr, Wietske

Angelique zei

Prachtig fotoboek voor Tim, zoveel mooie details. Heerlijk om daarbij herinneringen op te halen. Nog complimenten voor je prachtige paasstukken.
lieve groetjes Angelique

Plony zei

Dit ziet er geweldig uit.....zo leuk om zoiets te maken....en te krijgen.....
Hij zal er zeker heel blij mee zijn.....
Ben heel benieuwd wat je verder allemaal aan het doen bent....heerlijk zo bezig zijn hè. Er is ook zoveel leuks om te maken en zoveel om mee te werken.... We gaan het vast langs zien komen tzt. Veel plezier met je bezigheden....en een heel fijn weekend.
xxx Plony

Scraptastisch zei

Geweldig dat je voor je zonen van die mooie fotoboeken hebt gemaakt het zijn prachtige kado's geworden met liefde gemaakt door hun Mama! Dit zullen ze altijd koesteren marjan!!! Op naar deel 2 voor Tim alle succes daarmee!
xx Gerie

GerJanne zei

Sjonge wat gaaf is dit!! Ontzettend leuk gedaan!. En voor en baby mag er altijd wel wat kant bij, niet teveel inderdaad voor jongens, maar in dit album is het enig!! Wat een prachtig aandenken.

Nicolette zei

Wat een leuk boek. Leuke herinneringen voor later.
Groetjes Nicolette